The day will come

The day will come
When my body no longer exists
But in the lines of this poem
I will never let you be alone

The day will come
When my voice is no longer heard
But within the words of this poem
I will continue to watch over you

The day will come
When my dreams are no longer known
But in the spaces found in the letters of this poem
I will never tired of looking for you

– Unknown –

PS : For you😉

2 thoughts on “The day will come

  1. hei, ni aku lagi….seneng deh bisa main ke sini lagi. Aku suka puisinya ^^

    Anyway, aku dapat blog ini dari temen sih. Aku baru nyadar klo Tia emang beneran penulis. Hebat !
    Hmm…*blushing* boleh bagi tips gak sih biar bisa nulis buku juga ? sbnrnya aku juga suka nulis cuman mood itu yg datang dan pergi gitu aja….kadang kpala penuh ide tapi malas nulisnya…eh …pas smangat kembali idenya dah basi jadi males lagi deh.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s