im STILL here

I found the pieces in my hand
They were always there
It just took some time for me to understand
You gave me words I just can’t say
So if nothing else
I’ll just hold on while you drift away
Cause everything you wanted me to hide
Is everything that makes me feel alive

The cities grow
The rivers flow
Where you are, I’ll never know
But I’m still here
If you were right and I was wrong
Why are you the one who’s gone
And I’m still here

Still here

Seeing the ashes in my heart
The smile the widest
When I cry inside and my insides blow apart

I tried to wear another face
Just to make you proud
Just to make you put me in my place
But everything you wanted from me
Is everything that I could never be

Maybe tonight
It’s gonna be alright
I will get better
Maybe today
It’s gonna be okay
I will remember

I held the pieces of my soul
I was shattered and I wanted you to come and make me whole
When I saw you yesterday
But you didn’t notice
And you just walked away
Cause everything you wanted me to hide
Is everything that makes me feel alive

PS : as always..ini adalah lagu lama dr Vertical Horizon yang gw sukaaa banget…

hmmm…lirik nya mengingatkan gw pada lirik lagunya ‘d man who cant be moved’, cuma yg ini ga sebegitu patheticnya nunggu di pojok, hahaha, but..tetep aja ada ‘im still here’ , that’s why gw jd inget sm lagu the script…

hmm…apa yang bisa bikin lo menunggu buat seseorang? i mean, ‘the real waiting’ yaaa… :)

2 thoughts on “im STILL here

  1. Aku jg suka lagu ini.🙂

    Comment dikit ah…

    Menunggu utk seseorang yg memang pantas..
    Mungkin dia pernah jd masa lalu, dan setelah aku menjalani dgn yang lain, aku sadar bahwa dia tetap lah yg paling mengerti aku, paling sabar dan paling baik mnrtku.
    Bila dia masih mencintaiku dan mengharapkan ku, akan kutunggu dia kembali, dan tak kan ku lepas lg.

    hoo…hoo….

    br mampir dah comment..

  2. halo Kiran, salam kenal ya🙂
    gpp, makasi malah uda di komentarin, hihi😉
    iya, itu ada benarnya juga…
    tp kadang, melihat masa lalu ga akan ada ujungnya, hehe
    kec ketika memang masa lalu itu pantas🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s